جدول وزن نبشی ذوب آهن اصفهان

جدول وزن نبشی ذوب آهن اصفهان

جدول وزن نبشی ذوب آهن از آن جهت حائز اهمیت است که با دانستن وزن این محصول می‌توانید هزینه پروژه های خود را به درستی تخمین بزنید؛ از این رو در این متن روش های محاسبه وزن نبشی ذوب اهن را بیان کرده ایم. [...]
0 شنبه 21 آبان 1401
مشاهده کامل
جدول وزن نبشی ظهوریان

جدول وزن نبشی ظهوریان

جدول وزن نبشی ظهوریان که یکی از کاربردی ترین محصولات مورد استفاده در پروژه های صنعتی و ساختمانی است در این صفحه آورده شده است؛ برای مشاهده کلیک کنید. [...]
0 چهارشنبه 06 بهمن 1400
مشاهده کامل
جدول وزن نبشی شکفته

جدول وزن نبشی شکفته

وزن نبشی شکفته یکی از شاخص های مهم در هنگام خرید نبشی به شما می رود. اگر در پی بررسی جدول وزن نبشی شکفته هستید، این مقاله را برای شمت عزیزان آماده کرده ایم. [...]
0 چهارشنبه 06 بهمن 1400
مشاهده کامل

جدول وزن نبشی

ساختار فیزیکی نبشی شامل دو سطح مقطع عمود بر هم است و به دو صورت فابریک و پرسی تولید و عرضه می‌شود. فابریک و یا پرسی بودن در وزن نبشی اثری ندارد و عواملی هم‌چون طول و عرض و ضخامت، می‌توانند وزن نهایی را مشخص کنند که تاثیر مستقیمی بر قیمت نبشی دارد.

محاسبه وزن نبشی از این رو حائز اهمیت است که این محصول از پر‌کاربردترین مصالح عمرانی است که به صورت کاربرد تکی و یا ترکیب با دیگر مصالح در صنایعی مختلفی هم‌چون ساختمان‌سازی و خودروسازی استفاده می‌شود، برای مثال در ساختمان‌سازی کاربرد زیادی در ساخت چهار‌چوب، ساخت پلکان و سقف‌های سبک دارد.

نبشی‌ها از نظر ظاهری به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند که بال‌مساوی و بال نا‌مساوی نام دارند. با توجه به این‌که در برخی موارد امکان استفاده از نوع بال‌مساوی وجود ندارد، می‌توان از نوع بال نامساوی استفاده کرد.

در مراحل نیاز‌سنجی یک پروژه لازم است تا اطلاعات کاملی را از مواد و مصالح مورد نیاز به‌دست آورد، از این‌رو استفاده از منابعی هم‌چون جدول محاسبه وزن نبشی می‌تواند در این روند کارآمد باشد. محاسبه وزن این محصول به چند روش انجام می‌شود که فرمول محاسبه وزن و جدول وزن، پر‌کاربردتر از دیگر روش‌ها هستند. در ادامه به بررسی هر دو روش خواهیم پرداخت، پس همراه ما باشید.

فرمول محاسبه وزن نبشی

استفاده از فرمول محاسبه وزن نبشی، بیشتر در موارد کاربرد دارد که محصول تهیه شده اطلاعاتی مطابق با جدول وزن نبشی، نداشته باشد و می‌توان با قرار دادن داده‌‌ها در این فرمول، وزن نهایی محصول را به‌ دست آورد.

اندازه بال ( متر ) * طول ( متر ) * ضخامت ( میلی متر ) * 7850 * 2 = وزن محصول ( کیلو‌گرم )

وزن نبشی، خروجی نهایی این فرمول است که برای دقیق‌تر بودن این عدد می‌بایست در قرار دادن داده‌های صحیح در فرمول، اطمینان حاصل کرد.

جدول وزن نبشی

نبشی‌ها در ابعاد و با ضخامت‌های بسیار متفاوتی تولید و عرضه می‌شوند، با توجه به جدول اگر مشخصات محصول خریداری شده توسط شما با داده‌های جدول کاملا منطبق باشد، شما می‌توانید برای بدست آوردن وزن این محصول‌ از این جدول استفاده کنید.

روش‌های محاسبه وزنی که پیش‌تر به آن‌ها اشاره کردیم، هر یک می‌توانند در شرایطی کارآمد باشد، اما اگر دسترسی به کامپیوتر فراهم باشد، می‌توان از نرم‌افزارهای مهندسی در محاسبه وزن نبشی استفاده کرد. این روش از سرعت بالاتر و هم‌چنین دقت بیشتری برخوردار است.

پرسش های متداول

    گرفت
    آسان و آنلاین
    آدرس: تهران، پارک علم و فناوری تربیت مدرس
    شماره تماس :
    02128424838
    برای اطلاع از آخرین قیمت های به روز محصولات میتوانید ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
    درباره گرفت

    گرفت (آهن پرتال)؛ به‌روزترین مرجع استعلام قیمت آهن آلات و کالاهای فولادی است که با مقایسه نرخ محصولات ارائه شده، توسط فروشندگان مختلف بازار، کمک می‌کند تا بتوانید بدون هدر رفت زمان، خریدی مطمئن و آسوده را با بهترین قیمت ترجمه نمایید.

    enamad