0آخرین بروزرسانی:شنبه 12 شهریور 1401

انجمن جهانی فولاد اعلام کرد، میزان تولید فولاد خام ایران در ماه ژوئیه سال‌جاری میلادی ۲میلیون تن بوده که افزایش 34/1 درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل نشان می‌دهد. در سال 1400 به دلیل تحمیل قطعی گسترده برق به صنعت فولاد ایران، میزان تولید فولاد خام کشور کاهش شدیدی را در تابستان تجربه کرد و امسال با مدیریت بهتر مصرف برق، شاهد افزایش نسبی تولید فولاد کشور بوده‌‌‌ایم. انجمن جهانی فولاد گزارش داد که تولید فولاد خام ایران در دوره هفت‌ماه نخست سال ۲۰۲۲ میلادی با افزایش 3/7 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته به 17/4 میلیون تن رسیده است.

کاهش 5/4 درصدی تولید فولاد خام در جهان

رشد تولید فولاد خام ایران در دوره مورد بررسی در حالی ثبت شده که که تولید فولاد خام جهان در این مدت، کاهش ۵,۴ درصدی داشته است. از سوی دیگر میزان تولید فولاد خام دنیا در ماه ژوئیه امسال نیز نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۶.۵ درصد کاهش داشته و به ۱۴۹.۳ میلیون تن رسیده است. این آمار سبب افزایش قیمت میلگرد و انواع محصولات فولادی در بازار داخلی و بین المللی شده است.

 

تولید انواع محصولات فولادی، مانند میلگرد در کشور افزایش داشته است.

 

کاهش تولید فولاد خام در چین و روسیه

در واقع بخشی از این کاهش ناشی از کاهش تولید فولاد خام چین به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد دنیا و پس از آن روسیه بوده است. از میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان، تنها تولید فولاد خام هند و ایران در هفت ماهه نخست سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است و هشت کشور دیگر در این دوره، کاهش تولید را تجربه کرده‌اند.

در هفت ماهه نخست سال ۲۰۲۲، تولید فولاد خام چین بالغ بر ۶۰۹.۳ میلیون تن بوده است. در ماه ژوئیه نیز ۸۱.۴ میلیون تن بود که کاهش ۶.۴ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل نشان می‌دهد. چین در قالب سیاست‌های محیط‌زیستی سخت‌گیرانه، کاهش تولید فولاد را در سال ۲۰۲۲ دنبال می‌کند. نرخ رشد اقتصادی چین نیز به دلیل سیاست‌های «کووید صفر» و رکود در بخش مسکن این کشور کاهش قابل توجهی را تجربه کرده است.

در هفت ماهه نخست سال جاری میلادی، بیشترین نرخ کاهش تولید فولاد در بین تولیدکنندگان بزرگ دنیا، متعلق به روسیه بوده است که تأثیرگذاری تحریم‌های وضع‌شده به دلیل جنگ اوکراین بر تولید فولاد این کشور را نشان می‌دهد. در این دوره تولید فولاد روسیه، ۷ درصد کاهش یافته است؛ این کاهش تولید، سبب افزایش قیمت تیرآهن، میلگرد و سایر مقاطع در بازارهای جهانی شده است.

رشد ۸ درصدی تولید فولاد خام هند

طی این مدت، تولید فولاد خام هند با رشد ۸ درصدی نسبت به هفت ماهه نخست سال قبل به ۷۳.۳ میلیون تن رسیده است.

براساس آمار، در هفت ماهه نخست سال ۲۰۲۲، نسبت به دوره مشابه سال گذشته، رشد تولید فولاد چین منفی ۶.۴ درصد، رشد تولید ژاپن منفی ۴.۹ درصد، رشد تولید فولاد آمریکا منفی سه درصد، کره جنوبی منفی ۳.۴ درصد، آلمان منفی ۵.۱ درصد، ترکیه منفی ۶.۹ درصد و برزیل منفی ۳.۵ درصد بوده است.

تاریخ انتشار: شنبه 12 شهریور 1401
برچسب ها :
اشتراک گذاری
دیدگاه کاربران 0 دیدگاه
گرفت
آسان و آنلاین
آدرس: تهران، پارک علم و فناوری تربیت مدرس
شماره تماس :
02128424838
برای اطلاع از آخرین قیمت های به روز محصولات میتوانید ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
درباره گرفت

گرفت (آهن پرتال)؛ به‌روزترین مرجع استعلام قیمت آهن آلات و کالاهای فولادی است که با مقایسه نرخ محصولات ارائه شده، توسط فروشندگان مختلف بازار، کمک می‌کند تا بتوانید بدون هدر رفت زمان، خریدی مطمئن و آسوده را با بهترین قیمت ترجمه نمایید.

enamad